Ieșean amendat după ce a participat la petrecerea transmisă live pe Facebook de Diana Șoșoacă: „Pe oamenii sistemului i-a deranjat persoana doamnei senator”

Un bărbat din Iași a dat în judecată Inspectoratul de Poliție Județean, după ce a fost amendat în urma unei petreceri la care a participat. Scandalul a izbucnit după un live pe Facebook realizat de senatoarea Diana Șoșoacă, care a luat parte la eveniment.

Ieșean amendat după ce a participat la petrecerea transmisă live de Diana Șoșoacă. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au respins, însă, plângerea formulată de petentul Gabriel Apreutesei. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Iaşi, la începutul lunii februarie 2021.

Instanța respinge, ca neîntemeiată, plângerea contravențională formulată de petentul Gabriel Apreutesei împotriva procesului-verbal de contravenție încheiat pe data de 8 februarie 2021 de intimatul Inspectoratul de Poliție Județean Iași. Respinge, ca neîntemeiată, cererea petentului privind obligarea intimatului la plata cheltuielilor de judecată”, au precizat judecătorii ieșeni.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ