Ieșenii s-au numărat printre cei mai norocoși români din anul 2020! Un premiu de aproximativ 4 milioane de euro este pregătit pentru extragerea de duminică

Anul care tocmai s-a încheiat s-a dovedit o perioadă prosperă pentru jucătorii la loto din Iași. Prima extragere din 2020 a avut loc pe data de 5 ianuarie, într-o duminică. Printre cei trei mari câștigători ai primei ediții a fost și un ieșean. El a bifat numerele norocoase, la categoria I, la Loto 5 din 40. Marele premiu a fost în valoare de 456.677,20 lei. Biletul norocos a fost jucat la angenția din cartierul Frumoasa, județul Iași, cu doar două variante simple și a costat 6 lei. În perioada imediat următoare a anului, în timpul stării de urgență, agenția Loto din Piața Unirii, de lângă magazinul Marelbo, a fost singura deschisă din orașul Iași, fiind singurul punct de ridicare a premiilor.

„Agenția noastră a fost deschisă pe toată perioada pandemiei pentru ridicarea câștigurilor. În acea perioadă, premiile biletelor câștigătoare cumpărate online sau de la agențiile din Podul Iloaiei și Târgul Frumos se puteau ridica doar de aici. Cele mai multe bilete sunt achiziționate în funcție de premiul categoriei, dar 6/49 este cea mai jucată variantă”, a declarat vânzătorul de la agenția Loto din Piața Unirii.

O altă metodă de achiziționare a biletelor este și de la stațiile de SelfPay. Cei mai încrezători în destin par a fi bărbații de vârsta a doua și a treia. Ei sunt clienți fideli ai agențiilor Loto.
Loteria Română a pus la bătaie un premiu de aproximativ 4 milioane de euro pentru extragerea de duminică
Duminică, 17.01.2021, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. Extragerea va fi difuzată, în direct, pe România TV, în cadrul emisiunii „Românii au Noroc”, începând cu ora 18:15. Pentru jucătorii la 6/49, Loteria Română pune la bătaie, pentru câștigătorii la categoria I, un premiu în valoare de peste 1,13 milioane de euro. …https://www.bzi.ro/iesenii-s-au-numarat-printre-cei-mai-norocosi-romani-din-anul-2020-un-premiu-de-aproximativ-4-milioane-de-euro-este-pregatit-pentru-extragerea-de-duminica-4108655?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ