Imaginile disperării în India. Mii de oameni s-au îmbulzit să plece din New Delhi înainte de reimpunerea carantinei

Imaginile disperării vin din India, unde mii de oameni s-au grăbit să plece din capitala New Delhi înainte de reimpunerea carantinei.

Muncitorii veniți din provincie au umplut până la refuz gările și stațiile de autobuz ca să se întoarcă la timp la familiile lor.

Delhi și alte 13 state au impus din nou carantina, din cauza numărului uriaș de infectări.

Sunt peste 200.000 de îmbolnăviri și 1.700 de decese zilnice, iar spitalele nu mai fac față. Pacienții mor în ambulanțe în fața unităților medicale pentru că nu mai sunt paturi libere și oxigen, iar crematoriile în care sunt incinerate trupurile bolnavilor funcționează non-stop. Ca un exemplu, timpii de așteptare de aici au crescut de la 15 minute, la șase ore.

Cu aproape 15 milioane și jumătate de infectări, India este pe locul al doilea în lume, iar situația rămâne disperată, pentru că fiecare zi aduce sute de mii de noi îmbolnăviri.

New Delhi a intrat în lockdown

New Delhi a intrat în lockdown de luni seara, timp de o săptămână. Prin această decizie, autoritățile speră să țină sub control explozia cazurilor de COVID-19 şi să reducă presiunea asupra spitalelor. …https://www.digi24.ro/stiri/externe/imaginile-disperarii-in-india-mii-de-oameni-s-au-imbulzit-sa-plece-din-new-delhi-inainte-de-reimpunerea-carantinei-1502277
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ