22 C
Vaslui
02-iul.-2022

În ce domenii pot lucra refugiații care doresc să rămână în România. Sute de anunțuri cu joburi în limba ucraineană

Platforma eJobs.ro a dezvoltat o secțiune specială cu anunțuri de locuri de muncă în limba ucraineană și acordă asistență refugiaților din Ucraina care doresc să se angajeze.

Refugiații ucraineni care doresc să rămână în țara noastră se pot angaja în call-center-uri, în domeniul HoReCa sau în construcții, a declarat Roxana Drăghici, directorul de vânzări al eJobs România, cea mai mare platformă de recrutare din țară.

Un angajat din domeniul relațiilor cu clienții câștigă în medie 2.740 de lei net pe lună, în sectorul hotelurilor, cafenelelor și restaurantelor media ajunge la 2.850 de lei, în vreme ce în construcții se încasează 4.000 de lei lunar, arată datele Salario, comparatorul de salarii, realizat de eJobs.

„Cei care cunosc limba engleză, de exemplu, pot să candideze, cel puțin teoretic, pentru aproape orice oportunitate de angajare disponibilă, dacă angajatorul e deschis la echipe multiculturale. Cu atât mai mult cu cât recrutarea cetățenilor ucraineni poate fi o soluție pentru a acoperi deficitul de talente din piață”, spune Roxana Drăghici.

Citeşte întreaga ştire: În ce domenii pot lucra refugiații care doresc să rămână în România. Sute de anunțuri cu joburi în limba ucraineană

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here