23.9 C
Vaslui
01-oct.-2022

În ce țări pot fugi rușii de mobilizare fără pașaport sau fără viză

- Advertisement -

După ce miercuri dimineață Vladimir Putin a anunțat mobilizare parțială în Rusia, prețul biletelor de avion a explodat pur și simplu, dar chiar și în aceste condiții s-au epuizat toate locurile disponibile la zborurile externe în doar câteva minute, anunță Moscow Times.

Ulterior, a apărut informația potrivit căreia companiile aeriene ruse nu mai au voie să vândă bilete bărbaților ruși care au între 18 și 65 de ani, făcându-se excepție doar dacă aceștia au dispense speciale de la Ministerul Apărării.

Dar încă pot pleca din țară cu alte mijloace de transport. Rușii se așteptau încă de marți la mobilizarea parțială și au început să caute pe Google „cum să fugi din Rusia” și „cum să scapi de armată”. Ulterior, publicația independentă Meduza a făcut o listă a țărilor în care rușii pot călători fără pașaport și una cu state în care se poate ajunge fără viză, precizând și perioadele legale de ședere pentru fiecare destinație în parte.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/in-ce-tari-pot-fugi-rusii-de-mobilizare-fara-pasaport-sau-fara-viza-2090309

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.