Încã un vasluian convocat la nationalã (foto)

Dupã un tur reusit de campionat

REMARCAT…Extrema dreapta a echipei HC Vaslui, Gabriel Bujor, a fost convocat de selectionerul echipei nationale de handbal masculin a României, pentru turneul de pregãtire din Portugalia, din perioada 17-30 decembrie. Este al doilea jucãtor al Vasluiului care completeazã lotul national, dupã Dragos Soare.

Desi nu a avut rezultatele de partea sa, echipa de handbal a Vasluiului a reusit sã facã o impresie mai mult decât plãcutã în prima parte de campionat. Ca rãsplatã a jocului bun prestat, echipa antrenatã de Leonard Bibirig a primit douã bilete de convocare din partea selectionerului Aihan Omer pentru Dragos Soare si Gabi Bujor. Convocarea ultimului a venit ieri, pe ultima sutã de metri, ca urmare a accidentãrii constãnteanului M. Sadovean. Vasluianul sperã sã profite de oportunitatea ivitã si sã convingã selectionerul cã poate fi oricând om de bazã la echipa nationalã. “Este o onoare pentru mine. Sper sã las o impresie cât mai bunã si sã fiu selectionat în continuare.” a declarat Gabriel Bujor înainte de a pleca spre Portu galia. Jucãtorul Vasluiului este un obisnuit al loturilor nationale, el fiind convocat în vara acestui an de selectionerul Paul Mihãilã pentru Campionatul Mondial Universitar. În competitia respectivã, extrema Vasluiului a fãcut o figurã foarte frumoasã, fiind desemnat cel mai bun jucãtor al reprezentativei României.

Jucãriile au ajuns la copii

Campania “Aruncã jucãrii în sacul mosului” desfãsuratã sâmbãtã la Sala Sporturilor, cu ocazia ultimului meci al echipei din acest an, si-a atins ieri scopul. Cu ajutorul lui Claudiu Stan si Valentin Anton, jucãriile donate de suporterii HC Vaslui înainte de meciul cu Energia Pandurii Târgu Jiu au ajuns la copiii de grãdinitã din satele Munteni de Jos, Bãcãoani si Minjesti. Conducerea administrativã, conducerea tehnicã si jucãtorii multumesc încã o datã vasluienilor pentru gest. “Vã urãm sã aveti parte de sãrbãtori linistite alãturi de cei dragi.”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ