5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Încătuşat, ameninţat cu pistolul şi orbit cu spay paralizant. Un bărbat a murit în secţia de poliţie

- Advertisement -

Un bărbat din Alba a murit după ce i s-a făcut rău în secţia de poliţie, în timpul audierilor. Rudele lui spun că poliţiştii ar fi făcut exces de zel: l-au încătuşat, l-au ameninţat cu pistolul după care i-au pulverizat spay paralizant în ochi. Totul din cauză că ar fi refuzat să meargă la secţie.

Politiştii, în schimb, au altă variantă. Spun că omul a fost oprit în trafic pentru un transprt ilegal cu lemne, apoi a devenit violent. La audieri i s-a făcut rău, iar la spital medicii nu au reuşit să-l salveze.

Fiica bărbatului care a murit in condiţii suspecte susţine că tatal ei a fost agresat de poliţişti. El ar fi fost oprit pe strada pentru că transporta ilegal o căruţa cu lemne. Bărbatul ar fi refuzat să prezinte actele şi a fost luat pe sus şi dus la secţia de poliţie.În tot acest timp bărbatului de 50 de ani i s-ar fi facut rau.

Familia povesteste că omul ar fi fost abandonat după audieri. Şi totusi barbatul de 50 de ani a reusit in ultimul moment să o sune pe sotia sa.La spital medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Martorii spun că oamenii legii au fost nepăsători.

Şefii poliţiştilor au început o anchetă pentru a elucida cazul. Mai mult, medicii susţin că victima este inregistrata in spital cu afecţiuni cardiace.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.