10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

VIDEO | Incendiu de proportii: trei masini si douã anexe s-au fãcut scrum de la un scurtcircuit! (FOTO)

- Advertisement -

SCURTCIRCUIT… Incendiul a izbucnit în satul Bursuci, comuna Epureni, si se manifesta prin ardere generalizatã la un autoturism, un garaj si la acoperisul unei anexe a locuintei. Flãcãrile s-au extins imediat si la alte douã autoturisme si o anexã. Exista pericolul de propagare a incendiului spre o locuintã aflatã la cel mult la patru metri de focarul principal. Pânã la sosirea echipajelor de interventie, incendiul a fost limitat de doi pompieri militari aflati în timpul liber. „Incendiul a fost observat si anuntat la numãrul unic pentru situatii de urgentã, 112, de cãtre unul dintre cei doi colegi pompieri”, a precizat Marius Stanciu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Detasamentul de pompieri Bârlad si Punctul de Lucru Murgeni au intervenit cu douã autospeciale de stingere cu apã si echipaje specializate, pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism si un garaj din localitatea Bursuci, comuna Epureni. La fata locului au mai intervenit SVSU Epureni, dar si mai multi sãteni. La sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta prin ardere generalizatã la un autoturism, un garaj si la acoperisul unei anexe a locuintei, extinzându- se la alte douã autoturisme si o anexã. Dupã sosire si efectuarea recunoasterii, echipajele de pompieri au actionat pe douã sectoare de interventie, primul sector, pentru limitarea si lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea sector, pentru protectia bunurilor aflate în pericol. Dupã aproximativ douã ore si jumãtate, incendiul a fost lichidat.

„Au ars un garaj, un autoturism, o camerã a unei anexe, aproximativ 100 metri pãtrati acoperis din plãci de azbociment pe asterealã din lemn, zece cauciucuri noi, douã biciclete, zece autofiletante, cinci drujbe, trei ferestre, douã usi tip termopan, piese de mobilier, bunuri electrocasnice si diverse produse textile. S-au degradat douã autoturisme (ambele, în proportie de peste 70%), o camerã de locuit, diverse piese de mobilier si bunuri textile. A fost salvatã locuinta. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilã de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la compartimentul electric al unui autoturism”, a precizat Marius Stanciu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.