2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

Înconjurată de prieteni, Marina Almăşan şi-a lansat noua carte

- Advertisement -

Pentru Marina Almăşan (56 de ani), lansarea noii sale cărţi, «Prin Copenhaga, pe urmele Micii Sirene» a fost un prilej de revedere cu prieteni buni şi vechi.

Astfel că, alături de vedeta emisiunii «Rivalii» de la TVR 1, au ţinut să fie Corina Chiriac, Sanda Ladoşi, Valentina Fătu, Vasile Muraru, Eugen Cristea, Iuliana Marciuc, Iana sau Dan Helciug care au ţinut să o felicite pe prietena şi colega lor.

«Mi-am scos orteza şi primul meu drum a fost la acest eveniment. Este a 16-a carte, am scris una pentru copii şi 15 de oameni mari. Scriu mereu pe Facebook, scriu şi în somn, am o agendă la capul patului şi îmi notez acolo. Totul e să scriu caligrafic şi să înţeleg, că de multe ori nu înţeleg ce am scris», a povestit Marina Almăşan, pentru Click!, după ce a dat autografe şi a făcut poze.

Este binecunoscut faptul că Marina Almășan scoate cărți în timp record. Una dintre cele mai impresionante realizări a fost, culmea, în anul 2020. S-a nimerit ca, în anul pandemiei, Marina Almășan să lanseze cartea cu numărul 13! „Pe urmele vikingilor. Jurnal de călătorie în Suedia” se numește volumul, iar asocierea cu numărul ghiniost a motivat-o să continue să scrie…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/inconjurata-de-prieteni-marina-almasan-si-a-2220971.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.