3.9 C
Vaslui
31-mart.-2023

Inconștient la volan: tecucean drogat, pe arterele din municipiul Vaslui

- Advertisement -
CU DROGUL LA VOLAN… Un tecucean testat cu aparatul drug-test, pentru determinarea substanțelor psihoactive, a fost depistat pozitiv la cocaină și benzodiazepină

PRINS ÎN OFFSIDE!… Polițiștii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Călugăreni, din municipiul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Galați, condus de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Tecuci, județul Galați. „Întrucât acesta era agitat și manifesta un comportament euforic, a fost testat cu aparatul drug-test, pentru determinarea substanțelor psihoactive, bărbatul fiind depistat pozitiv la cocaină și benzodiazepină. Ulterior, a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a spus inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe

Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă. Cu aceeași pedeapsă se sancționează și persoana, aflată sub influența unor substanțe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.