INCREDIBIL: O mamă minoră, din Negreşti, şi-a negociat vânzarea bebeluşului, ca la piaţă!

INUMAN… O mamă minoră, de 14 ani, din Negresti,  a încercat să îşi vândă copilul de cinci luni, pe 2.400 de euro, iar politia a intrat pe fir si a deschis o ancheta.
Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean  de Urgenţă Vaslui mama ar fi avut discuţii telefonice cu o familie din Bucureşti, din care reieşea clar faptul că aceasta intenţiona să le vândă copilul. În acelaşi timp  fiind demarate şi proceduri legale privind luarea unor măsuri de protecţie a minorului, respectiv darea în plasament către familia din Bucureşti. Imediat a fost sesizat asistentul social al Spitalului dar şi poliţia.
Potrivit anchetatorilor, mama dădea legal copilul de cinci luni, în plasament, familiei din Bucureşti, dar pentru asta încasa şi bani.
Reprezentantii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au precizat că în acest caz este deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, iar acum, cercetările au fost extinse.
“Se fac cercetări cu privire la încredinţarea unui minor de cinci luni, de către mama sa, minoră, în vârstă de 14 ani. Am fost sesizaţi de SJU Vaslui şi este vorba despre interpretarea unor discuţii telefonice, privind darea copilului în plasament. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că sunt demarate proceduri legale privind luarea unor măsuri de protecţie a minorului, respectiv darea în plasament către o familie din Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Loredana David.
Femeile din salon  susţin că mama adolescentei era cea care coordona negocierile, că suma vehiculată ar fi de 2.400 de euro şi că o parte din bani a fost deja încasată.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ