20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Infracţiune de trafic de influenţă pentru obţinerea unui permis de conducere, soluţionată după 12 ani

Cauza a fost constituită în urma unor denunţuri şi sesizări din oficiu înregistrate la Serviciul Judeţean Anticorupţie Vrancea în perioada 2009 – 2011.

Curtea de Apel Galaţi a pronunţat o hotărâre definitivă prin care au fost respinse, ca nefondate, apelurile declarate de trei vrânceni împotriva sentinţei penale a Tribunalului Vrancea prin care aceştia au fost condamnaţi la  pedepse de 1 an şi 4 luni închisoare, cu suspendare. Ei au fost acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Anchetatorii arată că la 5 mai 2010, inculpatul M.E., pe atunci director al unei şcoli de şoferi, a pretins şi a primit de la martora Z.M. suma de 250 de euro, lăsând să se creadă că are influenţă pe lângă funcţionarii examinatori şi a promis că îi va determina pe aceştia să o promoveze la proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere categoria B.

În rechizitoriu se mai spune că la 8 iunie 2010, inculpatul C.G.M. a pretins suma de 200 de euro de la inculpata P.C. şi suma de 250 de euro de la martorul C.G.C. pretinzând că are influenţă pe lângă funcţionari din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculări Vehicule Vrancea şi a promis celor două persoane că îi va determina pe examinatori să le promoveze la proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere categoria B.

Citeste mai mult: adev.ro/r9m2rb

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here