Interlopul periculos din gruparea lui Alex Bodi, salvat de închisoare chiar de una dintre victimele sale

Adrian Judele, zis Sasu, unul dintre cei mai violenți interlopi din gruparea din care face parte Alex Bodi, a reușit să scape de pușcărie, în urmă cu doar câteva luni, după ce una dintre victime a renunțat la plângerea penală.

Interlopul Adrian Judele a fost citat în fața instanței, în luna februarie a acestui an, după ce o tânără din județul Vâlcea a cerut emiterea unui ordin de protecție, scrie Spynews.

„Admite în parte cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălceşti. Obligă intimatul la păstrarea unei distanţe minime de 100 m faţă de petentă, pe o durată de 2 luni, începând de la momentul pronunţării prezentului ordin, respectiv 12.02.2020. Interzice intimatului pe aceeaşi perioadă şi cu începere de la aceeaşi dată, orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în alt mod cu petenta”, a decis atunci instanţa.În luna iulie, însă, tânăra terorizată de Sasu a decis să renunțe definitiv la plângere, solicitându-le magistraților să anuleze ordinul de protecție.

„Admite apelul. Anulează, în tot, sentinţa civilă nr.54/12 februarie 2020 pronunţată de Judecătoria Bălceşti. Ia act că apelanta petentă renunţă la judecată”, a dispus instanţa, la cererea victimei. … https://www.romaniatv.net/interlopul-periculos-din-gruparea-lui-alex-bodi-salvat-de-inchisoare-chiar-de-una-dintre-victimele-sale_5098478.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ