0.8 C
Vaslui
30-nov.-2022

Invitatie la dezbatere politicã! (foto)

- Advertisement -

ÎNCÃ UN EPISOD ELECTORAL Candidatul PP-DD Bârlad pentru fotoliul de primar al Bârladului, Andrei Daniel, a fãcut ieri un periplu pe la toate partidele politice din Bârlad, lansând personal invitatia la o dezbatere televizatã si mediatizatã pentru toti candidatii la functia de primar al Bârladului. Doar un singur candidat s-a arãtat dispus sã participe la dezbatere si anume Gheorghe Pãvãlascu, de la PRM Bârlad, restul candidatilor nefiind de gãsit la sediile partidelor. Andrei Daniel a pus la dispozitia presei locale si o scrisoare trimisã lui de cãtre un grup de cetãteni ai municipiului Bârlad, care îi prezintã mai multe „ilegalitãti” comise de actualul primar Constantin Constantinescu. Tot ieri, Andrei Daniel a fãcut un anunt surprinzãtor: îsi va lansa în numai câteva zile, pe site-ul sãu www.andreidaniel.ro, un post de televiziune on-line, care va functiona numai pe Internet. Acesta se va numi AD-TV. Discutiile cu realizatorii, prezentatorii si moderatorii acestui post de televiziune au demarat deja de ieri, iar primele imagini vor putea fi vizionate de bârlãdeni cel mai târziu la 1 iunie.

Andrei Daniel a fãcut ieri încã o conferintã de presã „la botul calului” cum s-ar zice în popor, mergând cu toatã presa localã dupã el la sediile partidelor politice din Bârlad. Initiativa lui a fost determinatã de faptul cã, desi a lansat de o sãptãmânã invitatii cãtre toate partidele politice din Bârlad care au candidati la functia de primar, pentru a participa la o dezbatere politicã, în fata alegãtorilor si a membrilor partidelor lor, privind situatia Bârladului si proiectele de viitor, niciun candidat n-a anchiesat la ideea lui. Asa se face cã duminicã, la orele 11.00, la Casa de Culturã din Bârlad nu a venit niciun candidat, niciun membru si niciun presedinte de partid. „Au motivat cã nu le-a mers faxul, cã n-au deschis e-mailul, etc., si nu au stiut de invitatie, asa cã am decis sã merg personal sã le înmânez invitatiile la dezbatere. Dar nu vedeti, nu vor sã participe la dezbateri publice, le este fricã! Eu am proiecte pentru Bârlad, putem sã confruntãm pe al meu cu ale lor, sã vadã lumea cã ne batem pe ceea ce vrem sã facem pentru oras, asa ce vede lumea? Cã pe la televiziuni nu poti sã spui nimic cã deja nu mã mai primesc televiziunile locale, care sunt ale USL-ului! Numai una singurã este cu adevãrat independentã. Eu am lansat invitatia, sã vedem cine va rãspunde la ea”, a spus Andrei Daniel. S-a mers la sediile PSD, PNL, UNPR, PDL si PRM din Bârlad, singurul candidat gãsit la sediu fiind Gheorghe Pãvãlascu, de la PRM, care s-a si arãtat dispus sã participe la o dezbatere politicã oricând se va defãsura.

Se deschide AD-TV Bârlad!

Pentru cã nu-i convine absolut deloc cã nu este lãsat la douã dintre cele trei televiziuni locale sã spunã ceea ce vrea, sã arate dovezile pe care le are, împotriva actualului primar Constantin Constantinescu, candidatul PP-DD la functia de primar al Bârladului s-a decis sã îsi deschidã on-line un post de televiziune, care sã functioneze exact ca OTV-ul: deschis pentru oricine doreste sã spunã ce are de spus, cine are un necaz cu autoritãtile locale, cine este nedreptãtit de justitie etc. Andrei Daniel îsi va lansa pânã pe 1 iunie, deocamdatã pe site-ul sãu www.andreidaniel.ro un post de televiziune AD-TV Bârlad, unde vor fi moderatori si prezentatori doi actori ai teatrului bârlãdean, iar oamenii pot veni sã-si prezinte problemele cu care se confruntã. „Am constatat cã în Bârlad nu poti, domnule, sã vorbesti liber, toti sunt îngroziti de fricã. Ce-i asta, domnule? Cum sã nu poti tu sã spui ce ai de spus liber? De aceea voi deschide on-line acest post de televiziune, unde toti bârlãdenii pot veni sã spunã ce probleme au, cine îi nedreptãtesc, ce birocratie întâmpinã, etc. Tot! Iar eu nu mã voi amesteca absolut deloc în acest post de televiziune! Voi asigura managementul, adicã finantarea si voi avea si eu o singurã emisiune pe sãptãmânã, pe care o voi realiza si modera eu”, a precizat Andrei Daniel.

Sesizãri privind neregulile administrative din Bârlad, pe bandã rulantã!

Andrei Daniel a prezentat jurnalistilor si un plic venit pe adresa PP-DD Bârlad, care contine sesizãrile „unui grup de cetãteni”. „Nu sunt putine aceste sesizãri, uneori mã si sperii câte vin. Cinci-sase pe zi! Vã pun la dispozitie, sã vedeti ce spune lumea, ce afaceri se fac si s-au fãcut la Primãrie din 2004 încoace. Am rãmas perplex când am vãzut cã oamenii spun cã Titi are certificat de revolutionar, domnule! Dar ce revolutie a fãcut el? Unde s-a tras cu pusca la Bârlad? Vã spun eu, a cumpãrat certificatul de revolutionar de la Bebe Ivanovici cu un milion de lei, domnule, atunci în anii 90! Are certificat de luptãtor cu merite deosebite în Revolutia din decembrie 1989 de la Bârlad si profitã de legea recunostintei fiind scutit de taxe si impozite pe marea lui avere de 22 de ani? Pentru acest certificat am sesizat toate organele statului sã vinã, domnule, sã verifice, cum adicã!? Am primit rugãmintea sã cer sã fie fãcut public dosarul lui Titi de revolutionar! Pãi, uite, cer public acest lucru si am trimis si sesizãri acolo unde trebuie, pentru cã oamenii s-au sãturat de ilegalitãti si vin la noi sã-si spunã ofurile”, a mai spus Andrei Daniel.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.