spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Iohannis, despre pensiile speciale: „Când ajunge legea la mine o să vă spun dacă e suficientă sau dacă trebuie să mai lucreze o dată”

- Advertisement -

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, întrebat într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni despre proiectul privind reforma pensiilor speciale, că „pensiile sunt o temă foarte, foarte serioasă” și că „trebuie să avem grijă să reformăm sistemul astfel încât să fie echitabil și sustenabil”.

Președintele a precizat, însă, că nu comentează forma legii adoptată în comisiile de specialitate din Senat. „Știți că nu comentez legi care sunt în parcursul parlamentar. Eu mă expirm atunci când ajunge legea pe masa mea. Pot să vă confirm ce am spus și ultima dată: Pensiile sunt o temă foarte, foarte serioasă. Și nu numai pentru pensionari, cât și pentru politicieni. Trebuie să avem grijă să reformăm sistemul astfel încât să fie echitabil și sustenabil. Adică pensionarii să primească real ce li se cuvine după o viață de muncă, dar trebuie să ne asigurăm că sistemul este foarte solid și aceste pensii pot fi plătite peste 10, 20, 30 de ani. Despre asta vorbim. Restul sunt discuții pe detalii, de care se ocupă Parlamentul și când ajunge legea la mine o să vă spun dacă o consider suficientă sau dacă trebuie să mai lucreze o dată”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/iohannis-despre-pensiile-speciale-cand-ajunge-legea-la-mine-o-sa-va-spun-daca-e-suficienta-sau-daca-trebuie-sa-mai-lucreze-o-data-2297779

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.