31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Iohannis, după vizita la Irpin: „Nu există cuvinte care să descrie tragedia inimaginabilă”. Liderii UE s-au întâlnit cu Zelenski

Președintele Klaus Iohannis a ajuns astăzi la Kiev, într-o vizită comună cu președintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Olaf Scholz și premierul italian Mario Draghi. Cei patru lideri europeni au mers și la Irpin, un oraș din apropierea capitalei, distrus de atacurile rușilor.

ACTUALIZARE 14.05 Klaus Iohannis, Emmanuel Macron, Olaf Scholz și Mario Draghi s-au întâlnit cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Cei cinci lideri au făcut o fotografie de grup înaintea discuțiilor oficiale.

Cei cinci lideri vor discuta despre sprijinul oferit Ucrainei pentru a face față invaziei Rusiei, dar și despre eforturile de reconstrucție care vor fi necesare după încheierea războiului.
Candidatura Ucrainei la Uniunea Europeană este de asemenea pe agenda discuțiilor…https://www.digi24.ro/stiri/externe/klaus-iohannis-ajunge-joi-la-kiev-impreuna-cu-emmanuel-macron-olaf-scholtz-si-mario-draghi-1976961

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here