Iohannis îşi cere scuze public pentru afirmaţia “în faţa bolii ori eşti precaut, ori eşti prost”. Clarificările aduse de preşedinte

Klaus Iohannis a adus clarificări, după ce a spus că “în faţa unei boli eşti precaut sau eşti prost”. Preşedintele a explicat că a vrut să atragă atenţia asupra pericolului manipulării deoarece există persoane care primesc informaţii despre epidemiei şi încearcă să ducă “în ridicol” acţiunile autorităţilor.
Preşedintele Klaus Iohannis a ţinut să-şi ceară scuze pentru afirmaţiile pe care le-a făcut.

“Dacă cineva prin acea afirmaţie a mea s-a simţit lezat, îmi cer scuze public. Nu m-am referit la persoane care sunt pacienţi sau posibili pacienţi. Nu m-am referit nici la persoane care nu au informaţie.

Am vrut să atrag atenţia asupra pericolului manipulării. În discuţia pe care am avut-o cu dumnevoastră a fost vorba despre oameni care sunt informaţi, primesc datele despre epidemie şi mi se pare inadmisibil ca o persoană publică care cunoeşte datele problemei să încerce să ducă acţiunile autorităţilor, îngrijorările oamenilor în ridicol”, a spus Klaus Iohannis.

Şeful statului a amintit că în România peste 1.300 de persoane au murit din cauza coronavirusului.

“Nu pot să accept ca în România, unde am avut şi astăzi foarte mulţi bolnavi de COVID-19, unde avem peste 1.300 de persoane decedate de această boală să umble unii prin spaţiul public să spună că cineva a ascuns datele, că cineva ar trebui să răspundă, că ar trebui să ne relaxăm cu toţii şi ar trebui să ne vedem de treabă. Aşa ceva nu se poate! …https://www.romaniatv.net/iohannis-avertizeaza-asupra-unei-incercari-de-manipulare-singurul-scop-de-a-vana-cateva-voturi-fiindca-vin-alegerile_525625.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ