29.3 C
Vaslui
04-iul.-2022

Iohannis, mesaj de Ziua Eroilor: Astăzi, când vedem lupta dramatică a unui popor pentru libertate, prețuim cu atât mai mult sacrificiul

Președintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Zilei Eroilor. „Toți cei căzuți pe câmpurile de luptă și-au dat viața pentru ca noi să trăim, astăzi, într-un stat membru al familiei europene și euro-atlantice”, a spus președintele. Acesta a participat la festivitățile din Parcul Carol I, la Monumentul „Mormântul Ostașului Necunoscut”.

Discursul președintelui Klaus Iohannis:

„Celebrăm astăzi, odată cu Înălțarea Domnului, Ziua Eroilor noștri care, în decursul veacurilor, s-au jertfit pentru apărarea și reîntregirea țării, pentru ca națiunea noastră să se dezvolte în libertate și democrație.

Este o zi cu dublă semnificație și aceasta nu întâmplător, pentru că istoria și credința au fost întotdeauna repere și surse de putere și de inspirație pentru realizarea idealurilor noastre naționale.

Punte peste veacuri, Ziua Eroilor este un emoționant prilej de a cinsti cu recunoștință memoria înaintașilor noștri. Astăzi, când la granițele țării noastre vedem lupta dramatică a unui popor pentru suveranitatea și libertatea sa, prețuim și înțelegem cu atât mai mult importanța sacrificiului eroilor noștri…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/iohannis-mesaj-de-ziua-eroilor-astazi-cand-vedem-lupta-dramatica-a-unui-popor-pentru-libertate-pretuim-cu-atat-mai-mult-sacrificiul-1961009

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here