3.9 C
Vaslui
09-dec.-2022

Ion Dichiseanu a ajuns din nou în spital. Fiica actorului: „Nu are nicio legătură cu SARS-CoV-2. Totul este din cauza unei investigaţii făcute greşit”

- Advertisement -

Ion Dichiseanu se află din nou pe patul de spital, conform jurnalistei de investigaţii Adina Anghelescu. Actorul are afecţiuni pulmonare şi se află în stare gravă. Fiica actorului susţine că starea de sănătate a acestuia nu are nicio legătură cu infectarea cu COVID.

Ion Dichiseanu a ajuns din nou în spital. Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, jurnalistul de investigaţie Adina Anghelescu susţine că Ion Dichiseanu se află în stare gravă la spital. După ce s-a luptat cu o pneumonie severă, pe fondul imunităţii scăzute, actorul trece iar prin clipe grele. În urma unei apel la 112, Ion Dichiseanu a ajuns la spital în stare gravă.

“Se află internat la spitalul Floreasca la terapie intensivă. Medicii îl monitorizează în permanenţă mai ales că la începutul lunii, ştim foarte bine, în data de cinci ianuarie a fost externat în urma unei pneumonii severe. În urmă cu câteva zile un apel la 112, un puseu  puternic cardiac şi maestrul Dichiseanu a ajuns iarăşi la terapie intersivă. Vom vedea ce se întâmplă zilele următoare, pentru că se pare că este vorba tot de nişte afecţiuni pulmonare, plămânul suferă în continuare, pe lângă acestea ar fi vorba si de afectiuni cardiace. Familia la ora actuală, roagă pe toţi cei care îl îndrăgesc să se roage pentru că maestul Dichiseanu aşa a şi scris pe Facebook, că este o minune că s-a vindecat azunci şi că rugăciunile aduc miracole”, a spus Adina Anghelescu la Antena 3. …https://www.romaniatv.net/ion-dichiseanu-a-ajuns-din-nou-in-spital-actorul-este-in-stare-grava_5239593.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.