23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

ÎPS Teodosie cheamă „toţi credincioşii din toată ţara“ la pelerinajul de Sfântul Andrei. „A scăzut rata de infectare. Dacă vrea, să vină şi preşedintele“

Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a chemat credincioşii din toată ţara la pelerinajul de Sfântul Andrei, apostolul declarat ocrotitorul spiritual al românilor. Sfântul Apostol Andrei este prăznuit cu mare fast la 30 noiembrie, la Mănăstirea Peştera Sfântului Apostol Andrei din localitatea Ion Corvin, judeţul Constanţa.
Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a oferit din nou învăţături şi sfaturi la emisiunea „Dialog duhovnicesc“ care este difuzată joia seara la Radio Dobrogea, postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului. Ierarhul a încheiat prezenţa în studio, ca invitat al preotului Eugen Tănăsescu, chemând credincioşii din toată ţara la pelerinajul de la Sfântul Andrei. Praznicul este celebrat la 30 noiembrie, Sfântul Apostol Andrei fiind considerat în mod oficial ocrotitorul spiritual al românilor.  „Mulţumesc donatorilor, eu vă pomenesc mereu, Dumnezeu să vă ţin sănătoşi şi în rugăciune şi în stare de trezvie! Sfântul Apostol Andrei este părintele nostru spiritual, este primul care a venit aici şi a propovăduit Cuvântul şi ne-a născut prin Sfânta Evanghelie.  El l-a chemat apoi pe Sfântul Filip, care a stat aici 20 ani. Sfântul Andrei este cel trimis de Dumnezeu prin sorţi, astfel că avem aici 2 apostol din 12. Sfântul Andrei ne-a născut la această viaţă nouă, ne-a dăruit să-i fim ai lui Hristos. Sărbătoarea o vom ţine cu multă bucurie, cu multă însufleţire.

Citeste mai mult: adev.ro/r36hs4

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here