6.2 C
Vaslui
10-dec.-2022

Iran a făcut mai multe arestări în cazul „spionilor” francezi

- Advertisement -

Franța a atacat Iranul pentru „practici dictatoriale” și a luat ostatici doi dintre cetățenii săi la începutul acestei luni, după ce a difuzat un videoclip în care păreau să mărturisească că au comis acte de spionaj. Franța a condamnat arestarea lor și a cerut eliberarea imediată a celor două persoane.

În acest caz, au fost făcute și alte arestări, iar lanțul de informații este pe cale să fie terminat și va fi anunțat de îndată ce va fi finalizat”, a spus purtătorul de cuvânt al sistemului judiciar iranian, Masoud Setayeshi, adăugând că ancheta se desfășoară rapid. El nu a menționat însă câte pesoane au mai fost arestate, în ceea ce el a numit „cazul spionilor francezi” și nici naționalitățile acestora sau orice alte detalii despre identitatea lor.

Ministerul iranian de informații a declarat în mai că a arestat doi europeni pentru că ar fi promovat „nesiguranța” în Iran, unde oamenii continuă protestele care au izbucnit după ce Mahsa Amini a murit în timp ce se afla în custodia poliției moralității…https://adevarul.ro/stiri-externe/in-lume/iran-a-facut-mai-multe-arestari-in-cazul-2215333.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.