20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Ironii la adresa lui Leonardo DiCaprio, pe scena premiilor Oscar. Amy Schumer: „Lasă o planetă mai curată pentru iubitele lui tinere”

Pe lângă incidentul șocant care i-a avut în prim-plan pe Will Smith și pe Chris Rock, la premiile Oscar 2022 au ieșit în evidență și câteva replici care au ajuns în publicațiile din toată lumea.

Una dintre aceste scene este cea în care Amy Schumer l-a ironizat pe Leonardo DiCaprio pentru că, de-a lungul timpului, a avut iubite mult mai tinere decât el. În prezent, starul de 47 de ani are o relație încă din 2017 cu modelul Camila Morrone, în vârstă de 24 de ani.

„Ce aș putea să spun despre Leonardo DiCaprio? A făcut atât de multe pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice și a lăsa o planetă mai verde și mai curată pentru iubitele lui. Pentru că el e mai în vârstă și ele sunt tinere, v-ați prins voi”, a spus Amy Schumer, una dintre gazdele premiilor Oscar de anul acesta, făcând referire atât la una dintre cauzele pentru care militează DiCaprio, diminuarea efectelor încălzirii globale, cât și la faptul că acesta a avut câteva iubite mai tinere decât el…https://www.peroz.ro/divertisment/video-amy-schumer-l-a-ironizat-pe-leonardo-dicaprio-pe-scena-de-la-oscar-2022-pentru-ca-se-iubeste-cu-o-femeie-mult-mai-tanara-73099

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here