spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
03-dec.-2023

Își caută mama și fratele, dar nu știe despre familia ei decât că tatăl a murit la Huși, în urmă cu 47 ani!

- Advertisement -

APEL… O femeie în vârstă de 47 de ani, dată spre adopție cu mulți ani în urmă, a lansat un apel pentru toți cei care ar putea să o ajute să dea de urma mamei și a fratelui ei. Din puținele informații pe care a reușit să le adune, a înțeles că tatăl ei, Vasile Ștefan, a decedat la Huși, chiar cu două luni înainte ca ea să fie adusă de mama ei pe lume, în orașul Tulcea. Vasilica pune la dispoziție niște poze, poate, cine știe, cineva i-ar putea da un licăr de speranță.

“Salutări din Italia! Numele meu la naștere a fost Ștefan Vasilica. M-am născut în Tulcea pe data de 28.08.1974 și acum sunt în căutarea mamei și fratelui meu biologic, despre care nu dețin nicio informație. Am depus o cerere la autoritățile române și de acolo reiese că tatăl meu se numea Vasile și a decedat la data de 04.06.1974 în Huși, județul Vaslui. La vârsta de 4 ani am fost dată spre adopție cu consimțământul mamei mele și am avut posibilitatea să trăiesc într-o familie minunată, care mi-a oferit multă dragoste și căldură! Sunt conștientă că dețin foarte puține informații, dar în speranța că o să fiți cu toții alături de mine și o să mă ajutați, sper ca visul meu sa devină realitate. Este dorința mea cea mai mare să am posibilitatea de a-mi cunoaște mama și fratele despre care mi s-a vorbit foarte puțin.

Vă rog frumos să distribuiți cât mai mult anunțul meu”, este mesajul Vasilicăi, scris pe pagina de Facebook, cunoscută sub numele de “Copiii niciodată uitați ai României”. “Dacă vii la Huși sigur voi găsi câteva date la Primăriei, la oamenii de aici, mai în vârstă. E un oraș mic și cu toții ne știm unii cu alții. Mult success să îți găsești mama, Vasilica”, au reacționat hușenii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.