-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Iubitul Rihannei, certat cu legea! A$AP Rocky a fost arestat de polițiștii din Los Angeles

- Advertisement -

Rihanna, în vârstă de 34 de ani, nu are deloc liniște înainte de a deveni mamă. Dacă săptămâna trecută, iubitul ei era acuzat de infidelitate, de această dată, el a fost arestat în Los Angeles în legătură cu un schimb de arme la care a luat parte anul trecut.

A$AP Rocky, iubitul de 33 de ani al Rihannei și tatăl copilului artistei, are un trecut tumultos care pare să îl ajungă din urmă și să îi creeze probleme. Miercuri, 20 aprilie, artistul a fost arestat de polițiștii din Los Angeles pentru un eveniment la care a luat parte anul trecut, conform Pagesix.com.

Rocky, al cărui nume real este Rakim Mayers, a fost investigat de oamenii legii pentru presupusa sa implicare într-un schimb de focuri care a avut loc în data de 6 noiembrie 2021. Conform comunicatului emis de către polițiști, o ceartă între „două cunoștințe” a escaladat și suspectul a început să tragă cu o armă în victimă. În urma împușcăturii, suspectul și alți doi bărbați au fugit de la fața locului. În urma cercetărilor, polițiștii au ajuns la concluzia că cel care a tras focurile de armă a fost nimeni altul decât iubitul artistei…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/iubitul-rihannei-a-fost-arestat-588916.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.