-3.1 C
Vaslui
01-feb.-2023

Jaf cu mascați într-un local din Dolj. Barmanul a fost legat și amenințat cu moartea

- Advertisement -

Tâlharii au pus la cale un plan minuțios pentru a nu putea fi prinși. Au reușit să fure 20.000 de lei, iar într-un sac de gunoi au băgat toată băutura și țigările găsite în local, în valoare de 8.000 de lei.

Incidentul a avut loc în localitatea doljeană Calopăr în dimineața zilei de 30 decembrie. Abia acum, însă, povestea a fost dată publicității, după ce autorii jafului au fost identificați și prinși.

Localul din Calopăr, acolo unde s-a întâmplat totul , are mulți clienți. Oamenii pot veni să servească băuturi alcoolice, dar se pot și juca la păcănele. A fost și motivul pentru care trei bărbați din Gorj, ajutați de o tânără din Filiași, au ales să dea o spargere în acest local.

Care a fost modul de operare

Cu o seară înainte, tânăra de 19 ani a intrat în local, chipurile, să servească o cafea. A memorat cu atenție cum era compartimentată locația, iar apoi le-a dat toate informațiile tinerilor care urmau să comită jaful.

Fata și un alt tânăr de 20 de ani au rămas în mașină, să supravegheze zona. Ceilalți doi bărbați, de 23, respectiv 31 ani, au intrat în local, cu cagule pe față.

Imediat l-au pus la pământ pe barman, l-au legat și l-au târât în depozitul unde erau ținuți banii și toată marfa. Barmanul a fost avertizat că nu va fi omorât, dacă nu va țipa.

Cei doi bărbați au furt 20.000 de lei, țigări și băutură în valoare de 8000 de lei.

Patronul localului a fost cel care i-a alertat pe polițiști…https://adevarul.ro/stiri-locale/craiova/jaf-cu-mascati-intr-un-local-din-dolj-barmanul-a-2232727.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.