15.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Jaf la casa de amanet! (VIDEO)

- Advertisement -

UN INDIVID MASCAT A AMENINTAT VANZÃTOAREA CU UN CUTIT

CA-N FILME Atac mafiot, asearã, la o casã de amanet din centrul Vasluiului. Un individ cu glugã pe fatã si ochelari de soare a dat buzna peste vânzãtoare si, sub amenintarea cutitului, i-a cerut toti banii din casã. Femeia l-a refuzat si a reusit sã actioneze butonul de panicã. Bãrbatul s-a fãcut nevãzut, nu înainte de a lua din vitrinã mai multe bijuterii. Conform unor surse, autorul jafului a dispãrut de la fata locului cu un autoturism Dacia Solenza, cu numere de Constanta. Ieri politistii au cerut ajutorul taximetristilor din Vaslui pentru identificarea rapidã a celui care a dat spargerea!

Scene incredibile, la doi pasi de Prefectura din Vaslui. Vânzãtoarea unei case de amanet din zonã a vãzut moartea cu ochii în clipa în care un individ mascat a intrat în magazin. Femeia si-a pãstrat cumpãtul, în ciuda faptului cã bãrbatul o ameninta cu un cutit si îi cerea vehement sã îi dea toti banii încasati în ziua respectivã. A reusit sã cearã ajutorul firmei de pazã care, la rândul ei, a anuntat politia si jandarmii. Necunoscutul a însfãcat mai multe bijuterii si dus a fost.

„Am fost anuntat cã punctul de lucru din centrul orasului a fost tâlhãrit. Autorul avea o glugã pe fatã, ochelari de soare. Angajata a spus cã i-a cerut toti banii din casã, iar ea a refuzat sã îi dea. El a sustras un suport de bijuterii, nu stim valoarea exact. Femeia s-a speriat, dar a reusit sã actioneze butonul de panicã. Nu avea bani în casã, practic, nici nu avea ce sã îi dea”, a declarat Edi Senchiu, asociat la respectiva firmã. Politia este acum pe urmele atacatorului. „În prezent, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Vaslui efectueazã cercetãri în vederea identificãrii autorului, în aceste activitãti fiind implicati si politisti din cadrul structurilor de ordine publicã, rutierã si jandarmi”, a afirmat Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Camera de supraveghere din magazin a surprins momentul atacului, iar oamenii legii au vizionat imaginile. Va fi dificil de stabilit însã identitatea autorului, în conditiile în care acesta a avut tot timpul fata acoperitã. Dacã va fi gãsit, bãrbatul riscã pânã la 20 de ani de puscãrie.

Ajutor de la taximetristi

Asearã, la parcarea Interex a avut loc o întâlnire a anchetatorilor cu taximetristii din judetul Vaslui. De fatã a fost si unul din patronii casei de amanet, care a promis o recompensã celor care pot da indicii cu privire la identitatea infractorului. Si în trecut, politistii vasluieni au apelat la taximetristi pentru informatii, însã de aceastã datã unii din taximetristi s-au arãtat mai reticenti. Tensiunea dintre acestia si politisti se datoreazã agentilor de la „Rutierã”. Taximetristii spun cã acestia au fortat nota de mai multe ori, comitând abuzuri asupra lor!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.