33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Joe Biden nu-și retrage declarația că Putin nu poate să mai rămână la putere: „Îmi exprimam furia și nu-mi cer scuze pentru asta”

Președintele american Joe Biden a declarat luni că nu își retrage și nu își cere scuze pentru afirmația că Vladimir Putin nu mai poate rămâne la putere. Liderul de la Casa Albă a explicat că prin declarația sa a exprimat furia pe care o simte la adrea lui Putin, nu o schimbare în politica externă a SUA.

„Nu retrag nicio declarație… Nici atunci, nici acum nu anunțam o schimbare de politică externă. Îmi exprimam furia pe care o simt și nu-mi cer scuze pentru asta”, a declarat Joe Biden luni, întrebat de reporteri despre afirmația sa că Vladimir Putin nu poate rămâne la putere, potrivt The Guardian.

„Nimeni nu crede că vorbeam despre înlăturarea de la putere a lui Putin… nimeni nu crede asta… îmi exprimam furia la adresa comportamentului acestui om”, a mai adăugat Joe Biden, amintind că venea de la întâlnirea cu refugiații ucraineni de pe stadionul din Varșoviahttps://www.digi24.ro/stiri/externe/joe-biden-nu-si-retrage-declaratia-ca-putin-nu-poate-sa-mai-ramana-la-putere-imi-exprimam-furia-si-nu-mi-cer-scuze-pentru-asta-1886981

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here