27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Joe Biden, printre refugiații ucraineni: Unei fetițe i-a vorbit despre nepoatele sale, iar mamelor le-a spus că sunt foarte frumoase

Președintele Joe Biden s-a întâlnit cu refugiați din Ucraina, la Varșovia, pe stadionul național transformat în centru de adăpostire a celor care au fugit din calea războiului.

Ca și cu o zi înainte, când i-a vizitat pe soldații americani din Polonia și a mâncat pizza cu ei, președintele american a reununțat la postura oficială și a încercat să aibă o discuție cât mai firească, de la om la om. A luat o fetiță în brațe și i-a spus că îi amintește de cele patru nepoate ale sale, la care ține foarte mult, iar mamelor le-a făcut complimente remarcându-le frumusețea. Iată momentul:

– Pot să o iau în brațe?

– Da.

– Ce mare ești!

– Dă-mi mie telefonul… Ești gata? Salut! Nu vorbesc limba ucraineană, dar, te rog, să-i spui că vreau să o iau acasă. Acasă am patru fetițe, nepoatele mele… Și știi ceva? Își iubesc bunicul. Iar eu sunt nebun după ele.

Joe Biden s-a adresat apoi femeilor ucrainence din jur: „Avem încredere deplină în voi”, le-a spus el, înainte de a le complimenta și a le invita să facă o fotografie împreună: „Toate sunteți așa de frumoase. Uite ce ochi ai! Întoarceți-vă, hai să facem o fotografie”…https://www.digi24.ro/stiri/externe/joe-biden-printre-refugiatii-ucraineni-unei-fetite-i-a-vorbit-despre-nepoatele-sale-iar-mamelor-le-a-spus-ca-sunt-foarte-frumoase-1884953

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here