John Travolta este în doliu. După moartea soției sale o altă persoană apropiată s-a stins din viață

John Travolta este în doliu. După pierderea soției sale, Kelly Preston, starul trece din nou prin momente extrem de grele. Sam Travolta, nepotul actorului s-a stins din viață la 52 de ani. Informația a fost făcută publică în această săptămâna deși acesta a murit în urmă cu o lună.

Familia actorului este îngenuncheată de durere, starul de la Hollywood are parte doar de necazuri.

John Travolta este în doliu

Sam Travolta avea doar 52 de ani și a fost scenarist și actor, însă cauzele decesului nu au fost dezvăluite. Acesta era destul de apropiat de unchiul său și a mărturisit recent că traversează o perioadă grea din punct de vedere financiar.

John Travolta este cel care l-a ajutat cu banii, oferindu-i 1.800 de dolari pe lună. În urmă cu cinci ani, scenaristul a declarat că banii chiar sunt o problemă pentru el:

“Sunt un scenarist care se chinuieşte să-şi câştige existenţa şi care locuieşte într-un apartament mic cu un dormitor, aşa că banii de la John chiar ajută.”

Sam Travolta a ținut un discurs împotriva Scientologiei, în anul 2015. Acesta spunea că este extrem de afectat din punct de vedere psihologic de această nouă religie. Sam a părăsit cultul în anul 2007, însă nu i-a afectat relația cu John, chiar dacă celebrul actor încă face parte din el. …https://www.bzi.ro/john-travolta-este-in-doliu-dupa-moartea-sotiei-sale-o-alta-persoana-apropiata-sa-stins-din-viata-4053179?utm_source=PUSHBZI&utm_medium=PUSHBZI&utm_campaign=PUSHBZI
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ