Jojo, un cerșetor român, a devenit erou în Franța pentru a doua oară în doar câteva luni. Ce a făcut bărbatul

O nouă întâmplare care a înduioșat întreg Hexagonul. Jojo, un cerșetor român, a devenit erou în Franța pentru a doua oară în doar câteva luni. Dacă anul trecut acesta şi-a donat toţi banii făcuți din cerșetorie celor care au avut de suferit de pe urmă indunatiilor masive din Franţa, de această dată bărbatul a imobilizat un hoț care i-a furat telefonul unei femei.

Jojo, este un cerșetor român din Nisa care a devenit un fel de vedetă anul trecut după un gest caritabil. După această întâmplare, autoritățile aveau să-i dea o mană de ajutor și i-au oferit un loc de muncă și un acoperiș deasupra capului.

Jojo, un cerșetor român, a devenit erou în Franța

Ion-Nelu Gioroiu, cunoscut sub numele Jojo, a devenit erou în Franța pentru a doua oară în doar câteva luni.

Jojo locuiește în Nisa. Până nu demult, el stăatea pe străzi și cerșea. În toamna anului trecut, o furtună puternică a lovit Coasta de Azur, furtuna Alex. Mai mulți oameni și-au pierdut viața, iar altora le-au fost inundate casele.

Locuitorii s-au ajutat între ei și au strâns bani pentru cei aflați în nevoie. Jojo, din puținele sale economii, a donat la rândul său 150 de euro pentru sinistrați. Iar gestul său a fost răsplătit chiar de primarul orașului.

La câteva luni distanță, Jojo a făcut o altă faptă nobilă. Bărbatul a imobilizat un hoț care i-a furat telefonul unei femei. Astfel, a devenit de două ori erou în Franța. Luca Niculescu, ambasadorul României în Franța, a împărtășit povestea cu final fericit pe contul său de Facebook. …https://www.bzi.ro/jojo-un-cersetor-roman-a-devenit-erou-in-franta-pentru-a-doua-oara-in-doar-cateva-luni-ce-a-facut-barbatul-4149789?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ