1.7 C
Vaslui
04-dec.-2022

Jucãtor ecudorian în probe la FC Vaslui

- Advertisement -

Prima mutare la capitolul sosiri

ÎN PROBE…FC Vaslui si-a reluat începând de duminicã activitatea pe piata transferurilor. Sub comanda lui Liviu Ciobotariu a ajuns Wilian Mina Ruano, fostul mijlocasul al echipei de ligã secundã ecuadorianã, Deportivo Grecia. În vârstã de doar 19 ani, jucãtorul încearcã zilele acestea sã-l impresioneze pe Ciobi, testul decisiv urmând sã-l dea mâine searã în amicalul cu Sheriff Tiraspol.

Fete noi în stagiul de pregãtire din Antalya. Noutatea este cea a sosirii în lotul „galben-verzilor” a mijlocasului Wilian Mina Ruano. Fostul jucãtor al celor de la Deportivo Grecia a ajuns duminicã seara în cantonamentul vasluienilor, el urmând sã fie vãzut la lucru de cãtre staff-ul tehnic în perioada urmãtoare. Abia dupã ce antrenorul Liviu Ciobotariu se va edifica asupra valorii sale, lui Wilian îi va putea oferit un contract permanent. În vârstã de 19 ani, jucãtorul poate evolua atât la mijloc cât si în banda dreaptã, polivalenta fiind unul dintre punctele forte ale sale. Surse din cadrul clubului au afimat cã prima impresie lãsatã de Wilian a fost una bunã, testul cel mai important urmând sã-l dea mâine, în amicalul cu Sheriff Tiraspol.

Negocierile cu Defederico stagneazã.

Galben-verzii continuã negocierile cu atacantul argentinian Matias Defederico. Dacã în privinta tratativelor cu clubul Huracan nu au existat probleme, nu la fel stau lucrurile si în privinta pretentiilor avute de jucãtor. Diferenta dintre cerere si ofertã a îngreunat pentru moment negocierile cu atacantul

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.