12.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

Judecătorii ieşeni au refuzat cererea unei femei agresate care vrea să îşi ierte concubinul. Care este explicaţia

- Advertisement -

Caz inedit la Iaşi, unde o femeie care s-a refugiat la o asociaţie caritabilă pentru a scăpa de concubinul care o agresa frecvent a solicitat anularea ordinului de protecţie pe care chiar ea îl ceruse împotriva bărbatului, în faţa autorităţilor.

Geanina şi Vasilică sunt împreună de mai mult de un deceniu, trăind într-o casă părăsită din Iaşi, timp în care au adus pe lume şi patru copii. Relaţia lor a devenit una tot mai violentă, iar în luna mai a anului 2022, femeia l-a reclamat pe concubin pentru că a agresat-o şi ameninţat-o. Poliţiştii au început cercetările, iar Geanina şi-a găsit un loc la asociaţia „Glasul Vieţii”, instituţie înfiinţată de cunoscutul preot ieşean Dan Damaschin

. La scurt timp, Vasilică a început să îşi caute femeia iubită, însă a continuat să o ameninţe şi să spună că va da foc clădirii în care aceasta trăia, dacă nu va decide să revină acasă.  Victima a reuşit să obţină într-un final un ordin de protecţie, bărbatul neavând voie să se apropie de ea timp de şase luni, aceasta fiind durata maximă care poate fi dată în cazul unui ordin de protecţie.

Cazul a luat o întorsătură neaşteptată după doar câteva luni, la începutul lunii august, când Geanina a cerut anularea ordinului de protecţie de către judecători. Aceasta a motivat prin dorinţa copiilor de a-şi vedea tatăl, dar şi prin dorinţa sa de a-i mai acorda bărbatului o şansă.

Citeste mai mult: adev.ro/rgegz3

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.