23.2 C
Vaslui
05-iul.-2022

Kanye West a fost suspendat de pe Instagram timp de 24 de ore pentru că a încălcat regulile anti-hărţuire

Rapperul american Kanye West a fost suspendat temporar de pe Instagram pentru că a încălcat politica reţelei de socializare cu privire la anti-hărţuire, scrie Variety.

Suspendarea înseamnă că starul, urmărit de mai mult de 15 milioane de persoane, nu mai poate publica sau comenta şi nu va mai folosi mesaje private timp de 24 de ore.

Potrivit unui purtător de cuvinte al Meta, societatea-mamă a Instagram, platforma a eliminat şi conţinutul publicat de Kanye West pentru că a încălcat politica sa contra afirmaţiilor care incită la ură.

Această decizie a Instagram intervine după o postare controversată a lui Kanye West, în care l-a insultat pe animatorul sud-african Trevor Noah, star al talk-show-ului american „The Daily Show”. Interpretul melodiei „Wash Us in the Blood” a folosit expresia „koon”, o injurie pentru a desemna persoanele de culoare. Acest mesaj a dispărut.

Într-un monolog, Trevor Noah l-a acuzat pe Kanye West că o hărţuieşte pe Kim Kardashian, cu care a fost căsătorit timp de şapte ani înainte de a se despărţi în 2021 şi un divorţ pronunţat la începutul lui martie.

Citeste mai mult: adev.ro/r8xrp1

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here