23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Kim Kardashian, acuzată de fani că a abuzat de Photoshop. Imaginile făcute publice au stârnit comentarii acide: ”Ce ciudat arată!”

Kim Kardashian este recunoscută pentru faptul că are milioane de urmăritori pe rețelele sociale și nu este străină de editarea imaginilor pe care le postează pe internet, însă de curând ea a stârnit controverse, fiind acuzată că a abuzat de Photoshop.

Kim Kardashian, care în urmă cu câteva săptămâni s-a afișat cu Pete Davidson, cu care ar avea o relație după separarea de Kanye West, a stârnit comentarii acide din partea fanilor. Vedeta a făcut publice mai multe fotografii în care poartă o rochie neagră semnată Balenciaga, fără umeri, pe care a asortat-o cu niște cizme lungi și cu niște ochelari de soare.

”Ce ciudat arată.”, ”A folosit prea mult blur!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți în dreptul fotografiilor ce au adunat peste 3,4 milioane de aprecieri.

Kim Kardashian și Pete Davidson, surprinși la o întâlnire romantică

Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, și noule ei iubit, Pete Davidson, în vârstă de 28 de ani, au fost surprinși chicotind ca niște adolescenți îndrăgostiți în timp ce ieșeau pentru o seară romantică la restaurantul italian Giorgio Baldi din Santa Monica, California, duminică seara. Se pare că relația dintre cei doi este mai serioasă decât se credea…https://www.peroz.ro/divertisment/kim-kardashian-acuzata-de-fani-ca-a-abuzat-de-photoshop-imaginile-facute-publice-au-starnit-comentarii-acide-ce-ciudat-arata-62139

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here