8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu regele Philippe al Belgiei la Baza Kogălniceanu. „Împreună suntem mai puternici și mai eficienți”

- Advertisement -

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit pe regele Belgiei, Philippe, la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu. Este pentru a doua oară când șeful statului ajunge la această bază militară, săptămâna aceasta. În urmă cu două zile, tot aici s-a întâlnit cu președintele Franței, Emmanuel Macron.

ACTUALIZARE 13.10 Klaus Iohannis i-a mulțumit regelui Philippe pentru „contribuția importantă a militarilor belgieni la prezența NATO” din România.

„Împreună suntem mai puternici și mai eficienți în efortul nostru comun de a consolida securitatea spațiului euroatlantic și siguranța cetățenilor noștri”, a spus șeful statului.

El s-a adresat și militarilor prezenți la Baza Kogălniceanu.

„Voi sunteți expresia concretă a hotărârii noastre, ca Aliați, de a colabora și de a ne coordona pentru a îmbunătăți securitatea noastră comună. Avem deplină încredere în dumneavoastră și în capacitatea Alianței de a face față oricăror amenințări și provocări, prezente sau viitoare”, a spus Iohannis…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/video-klaus-iohannis-s-a-intalnit-cu-regele-philippe-al-belgiei-la-baza-kogalniceanu-1978891

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.