spot_imgspot_img
27.3 C
Vaslui
26-sept.-2023

La 17 ani de la debutul în muzică, Lora cochetează cu actoria. „E o lume frumoasă și mult mai unită decât cea din care vin”

- Advertisement -

Lora joacă în filmul „Pup-o, mă! 2 – Mireasă Nebună”, care va fi lansat în cinematografe din data de 3 septembrie. Cântăreața, care are o carieră de 17 ani în industria muzicală din România, a vorbit pentru Libertatea despre noua ei pasiune: actoria. Îi place acest domeniu și se bucură că a cunoscut oameni noi, de la care a avut ce învăța.

Din distribuția peliculei fac parte Alin Panc, Alexandru Pop aka Văru Săndel, Florin Busuioc, Cosmin Seleși, Andreea Samson, Mădălina Anea, dar și mulți alții. Comedia îi are în prim plan pe cei trei ciobani (Alin Panc, Cosmin Seleși și Văru Săndel – Tică, Bică și Horică) deja trecuți de vârsta însurătorii, cum încearcă să pupe iar de „Ziua Lânii”. Cu un rol de baci, care pare mai periculos decât cel din primul film, „Pup-o, mă” (2018), Florin Busuioc aka Zmeu le oferă celor trei ciobani prilejul de a coborî de la stână în sat. De aici începe toată povestea si speranța, odată cu rolul de mireasă interpretat de Lora (Velvet), și poate încă o dată cu o altă mândră, știrista Mădălina Anea (Felicia). Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, a vorbit pe larg despre acest proiect în care e implicată, despre clipele fericite de la filmări, dar și despre momentele mai dificile.
Citeşte întreaga ştire: La 17 ani de la debutul în muzică, Lora cochetează cu actoria. „E o lume frumoasă și mult mai unită decât cea din care vin”.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.