15.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

La brat cu rusii

- Advertisement -

FC Vaslui – KS Samara 1-1

ANTRENAMENT REUSIT… Fãrã Wesley si Sânmãrtean pe teren, FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 1-1, cel de-al doilea meci de verificare din cantonamentul din Antalya. Elevii lui Viorel Hizo au controlat prima reprizã în totalitate si au deschis scorul destul de repede prin reusita de senzatie a lui Adailton. În cea de-a doua parte, Hizo a introdus în teren si restul jucãtorilor de pe banca de rezervã, iar rusii au revenit în joc, egalând în minutul 55. Urmãtoarea partidã a Vasluiului este programatã sã se dispute marti, 8 februarie, atunci când “galben-verzii” vor întâlni formatia Sheriff Tiraspol.

Multumit de evolutia echipei din precedentul meci amical, antrenorul Viorel Hizo nu a efectuat prea multe modificãri în unsprezecele de bazã fatã de testul cu Shurtan Guzar. “Galben-verzii” i-au luat tare încã din start de rusii de la Samara, si au deschis scorul în minutul 7, prin reusita superbã a lui Adailton, brazilianul învingându-l din interiorul careului de 16 metri pe portarul celor de la Krylia, dupã ce s-a distrat cu fundasii adversi. În cea de-a doua parte, rusii au profitat de faptul ca Hizo a schimbat formula de joc, si au egalat în minutul 55. Tabela a rãmas neschimbatã pânã la final, desi ambele echipe au avut mai multe faze de poartã. Urmãtorul test al Vasluiului va fi mâine, “galben-verzii” urmând sã dea piept cu formatia din Republica Moldova, Sheriff Tiraspol.

A revenit Annang, au lipsit Wesley si Sânmãrtean

Viorel Hizo nu a fãcut prea multe modificãri în echipã, cea mai mare surprizã fiind aparitia, dupã o lungã perioadã de absentã, a ganezului Annang. Fundasul a fost introdus în repriza a doua a meciului, în locul lui Nemanja Milisavljevic. Viorel Hizo nu i-a folosit în acest meci pe doi dintre cei mai buni jucãtori ai Vasluiului, si anume pe Wesley si Sânmãrtean, cei doi acuzând usoare accidentãri. FC Vaslui a început partida cu urmãtorul unsprezece: Kuciak – Gheorghiu, Cânu, Farkas, Milanov – Campano, Genchev, R. Costin, Milisavljevici – Adailton, Pouga. În cea de-a doua reprizã au mai intrat si Cerniauskas(Kuciak), P. Jovanovici(Gheorghiu), Bãlace(Milanov), Neagu(Campano), Annang(Milisavljevic), Yero Bello(Adailton) si Temwanjera(Pouga).

“A fost un antrenament bun”

“A fost un joc echilibrat în care ambele echipe puteau sã se impunã. Am deschis scorul relativ repede si puteam chiar sã ne dublãm avantajul, însã ne-a lipsit inspiratia în faza ofensivã. Rusii au profitat de neatentia noastrã si ne-au egalat. A fost un antrenament bun pentru echipa noastrã, cu putinã atentie puteam sã si cîstigãm! Au fost multe ocazii si de o parte si de alta.” – Viorel Hizo.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.