La trei luni după debutul la TV, Selly renunţă la emisiunea de la Prima TV: „Locul meu e în online”

Vloggerul Andrei Șelaru, cunoscut ca Selly, a renunțat la contractul cu Prima TV pentru emisiunea sa săptămânală, Selly Show. Decizia vine la o lună de la scandalul iscat după petrecerea de ziua sa de naștere, când tânărul a fost amendat pentru nerespectarea restricțiilor din pandemie. Contactat de Libertatea, Selly spune că decizia de a renunța la proiect îi aparține în totalitate și nu are legătură cu petrecerea, informaţie confirmată şi de reprezentanţii televiziunii.

Ultima emisiune Selly Show a fost difuzată de Prima TV pe 18 martie. Renunțarea la acest proiect nu are legătură cu petrecerea de ziua mea. A fost decizia mea, pentru că nu mă regăseam în format. Să faci o emisiune care să se potrivească și pe online, și pe TV este dificil, pentru că publicul este diferit. Mi-am dat seama că dau mai mult randament în online, acolo este locul meu.

Andrei Șelaru, pentru Libertatea: Selly a spus că vrea să rămână, cel puțin pentru moment, exclusiv în online, unde a strâns o comunitate de aproape 3 milioane de abonați pe YouTube. Contractul cu Prima TV a încetat „de comun acord”, au confirmat pentru ziar și reprezentanții televiziunii. Aceștia au spus că scandalul provocat de petrecerea de ziua lui Selly, care a avut loc pe 28 februarie, nu a stat la baza deciziei de întrerupere a colaborării. „Selly Show a fost unul dintre produsele media pe care Prima TV a pariat încă din decembrie 2020. Apreciem colaborarea cu Selly și profesionalismul de care acesta a dat dovada și înțelegem nevoia lui de a fi mai aproape de publicul său din zona de online”, a transmis Prima TV.

Emisiunea, oprită după trei luni de la lansare Emisiunea Selly Show a fost lansată în 1 decembrie anul trecut, atât online, cât și la Prima TV, și a avut un format de late-night show, cu o durată de 45 de minute și sketchuri pe diverse subiecte de actualitate.
Citeşte întreaga ştire: La trei luni după debutul la TV, Selly renunţă la emisiunea de la Prima TV: „Locul meu e în online”

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ