La volan, deși avea dreptul de a conduce suspendat

NEGHIOB… Un bărbat care conducea o mașină din județul Suceava, și-a închipuit că poate înșela vigilența polițiștilor de frontieră de la Albița, dar a avut o surpriză! Bărbatul a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei, conducând un autoturism, deși nu avea acest drept. Acum are dosar penal pentru că a condus un autoturism, deși avea permisul suspendat.

În ziua de 7 martie a.c., în jurul orei 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din țară, cetățeanul român B.V., în vârstă de 35 de ani, care conducea un autoturism, înmatriculat în Suceava. La controlul de frontieră, B.V. nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că nu îl are asupra sa.

„În urma verificărilor specifice efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat, la data de 07.03.2021.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat subcomisarul Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui – ITPF Iași.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ