-7.2 C
Vaslui
08-feb.-2023

La volan prin Vama Albița, cu permisul reținut!

- Advertisement -
FĂRĂ PERMIS… Șoferul nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că acesta i-a fost reținut de către poliția rutieră a județului Vrancea, ca urmare a nerespectării regimului de viteză

GHINION… Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări în privința unui bărbat care a fost depistat conducând un autovehicul, deși permisul de conducere valabil deținut îi era reținut de către poliția rutieră.

În ziua de 05 decembrie a.c, în jurul orei 01.15, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere și control în zona de competență, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni- I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe comunicația Berezeni-Fălciu, în dreptul stației I.T.A. Gura-Boziei, un autoturism, condus de un tânăr, cetățean român, în vârstă de 22 de ani. „La controlul de frontieră, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că acesta i-a fost reținut de către poliția rutieră a județului Vrancea, ca urmare a nerespectării regimului de viteză. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat comisarul de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al SPTF Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.