spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

La Zilele Vasluiului, vineri s-a cântat până la 1.30. Irina Rimes nu a urcat pe scenă, până ce tehnicienii nu au avut un „sound” perfect

- Advertisement -
Irina Rimes pe scena „Zilele Vasluiului”

DECALAJ… Irina Rimes nu a întârziat la concert așa cum s-a vehiculat vineri seara, deși pe scenă a urcat cu o întârziere de o oră, dând tot programul peste cap. Artista, plătită cu o sumă consistentă, ar fi fost prezentă în foaierul Casei de Cultură la ora stabilită de organizatori, însă o problemă tehnică i-ar fi întârziat urcarea pe scenă, potrivit organizatorilor. Este pentru prima dată în istoria acestor manifestări când spectacolul s-a întins după miezul nopții, deși în conferința de presă primarul Vasile Pavăl a susținut, sus și tare, că desfășurarea în noapte a acestor evenimente se va face până la ora 00:00, cel târziu. Artiștii formației Brio Sonores au umplut spațiul gol lăsat de Irina Rimes, cântând în două tranșe.

„Sound-ul”, bată-l vina, a încurcat-o pe Irina Rimes, însă Brio Sonores a cântat și cu sunetul virusat

Vremea Nouă a aflat misterul întârzierii Irinei Rimes pe scena de la Zilele Vasluiului, momentul care a dat peste cap tot programul evenimentului desfășurat în Centrul Civic. Motivul anunțat de oficiali a fost decalarea programului din cauza probelor legate de sonorizare. Irina Rimes a refuzat să urce pe scenă până când sunetul nu a intrat în parametri standard. Formația Brio Sonores însă a avut curajul să cânte în timp ce se făceau așa zisele probe de sunet, sacrificându-și timpul și energia, concertând eroic timp de aproape două ore. Spectacolul a ținut cu mult peste miezul nopții, în mod surprinzător, mai ales că în conferința de presă, de joia trecută, primarul Vasluiului a zis răspicat: „Desfășurarea în noapte ale acestor evenimente, însemnând maxim la ora 23:30, cu excepția, poate, a ultimei seri, încercăm la ora 24:00 să închidem orice activitate din municipiu, care este cuprinsă în aceste zile”. Este pentru prima oară în Vaslui, când în Centrul Civic se cântă până la 1.30. S-a creat oare precedentul? Oricum merită felicitați moldovenii de la Brio Sonores, care timp de o oră au cântat gratuit, fiindcă grație lor una din „pravilele” lui Vasile Pavăl a fost încălcată.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

 1. Intr-o tara de kakat, un judet 100% de kakat, un oras de ‘super’ kakat cu al sau primar de kakat … megacosmic (fost, actual si viitor securisto-comunist pe veci!), cum ‘zda mamii vostre de imbecili ati vrea sa se faca altfel de cultura decat cu bere si mici, loaze dizeuze vedete de 2 lei cat si spectatori de binecunoscuta ‘calitate’ locala?
  In rest despre ce fel de cultura isi imagineaza unii idioti c-ar fi vorba la Untold?
  Aia cu ghiveciul ala insalubru de cantece de rahat si ragete de scapati fara tratament de la psihiatrie?
  Sau aia cu rauri de bautura, sex in public si probabil zeci de kg de … prafuri si fumuri?
  Doar pt. ca sunt peste 300.000 spectatori pe toata durata festivalului, un DJ de nivel A (wtf?) e platit cu 100.000 – 300.00 euro iar mega rasuflatul Robie Williams a incasat in 2019 cam 700.000 euro asta inseamna ca mizeria aia (ce-i drept diferita de cea de la Vaslui) e de nivel mondial si ar fi vreun act cultural?
  Poate … cool-tural, loazelor!

   • A ramas fix ca sa-ti dea tie mooie, dobitocule autointromisionat off-topic!
    Zi repede adresa, soogatorule, ca sa-ti facem o vizita.
    In rest, daca n-ar exista in targul asta psd-ist de kakat si oameni adevarati, atunci orasul ar fi disparut de pe harta demult, idiotule!
    Ia zi, bok-o-trofule oligofren, oare de ce nu cateva zeci sau sute, ci perste 25.000 de vasluieni si-au luat picioarele la spinare si au ‘emigrat’ in Occident?
    De bine ce le era aici, de multumiti de mizeria morala a conducatorilor descreierati ai urbei sau poate de … nenumaratele locuri de munca ce stau neocupate pt. ca … oferta e mai mare ca cererea, nu-i asa, grav retardat mare mancator de kakat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.