21.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Laura Cosoi apare în cel mai recent videoclip al trupei britanice Hurts

 După ce a filmat pentru videoclipul piesei “Better than love”, Laura Cosoi continuă colaborarea cu cei de la Hurts şi apare în cel mai recent clip al trupei. Filmările pentru “Sunday”, noul single al duo-ului britanic au avut loc la sfârşitul lunii decembrie în studiourile MediaPro şi au fost realizate în colaborare cu cei de la Domino Production.

Clipul a fost regizat de W.I.Z, un nume cu greutate în U.K care a lucrat pentru trupe ca Massive Attack, Oasis, Kaiser Chiefs, All Saints, Stereophonics, The Chemical Brothers sau Marilyn Manson.

„Aceasta este a doua mea colaborare cu trupa Hurts. Daca în primul clip, cel pentru piesa “Better than love”, eram un personaj androgin, de această dată juca rolul unei ispite a lui Orfeu din Infern. Şansa de a mă întâlni cu W.I.Z şi cu cei din trupa Hurts a cărei fană m-am declarat ulterior a fost pentru mine o experienţă unică, deosebită şi m-am simţit privilegiată că am făcut parte dintr-un cast atât de valoros din punct de vedere artistic”, a declarat vedeta ProTV.

 Filmările au durat mai bine de 16 ore şi nu au fost lipsite de peripeţii. Din cauza condiţiilor meteorologice, costumele comandate special la Londra pentru acest videoclip, costume care au costat jumătate din bugetul alocat acestei filmări, nu au mai ajuns. Situaţia a fost salvată de stilista Maria Miu, care a improvizat imediat ceva pe placul echipei de producţie.

Hurts este un duo britanic aparţinând genului muzical synthpop, format în Manchester şi compus din Theo Hutchcraft (vocalist) şi Adam Anderson (producător). În iulie 2009, trupa a fost numită „Trupa Zilei” pe site-ul britanic The Guardian. În urma voturilor sondajului de opinie în legătură cu „Sunetul anului 2010” realizat de către site-ul canalului de televiziune BBC, trupa a atins locul 4. La începutul lui 2010, trupa a lansat oficial primul său single Better Than Love şi, astfel au început să cânte în diferite eveninimente live.
libertatea.ro

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here