18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

Laurențiu Reghecamf are amantă? Gigi Becali, dezvăluiri incredibile

Gigi Becali, lovitură dură pentru Anamaria Prodan. Acesta a făcut noi declarații incredibile despre soțul impresarei, Laurențiu Reghecampf.
Potrivit informațiilor pe care le-ar fi dezvăluit Gigi Becali, Reghe ar avea o amantă încă din urmă cu opt ani. Mai mult decât atât, pentru această femeie celebrul antrenor ar fi făcut multe compromisuri.
Are Laurențiu Reghecamf amantă?
Gigi Becali ar fi făcut aceste afirmații după ce între el și sexy impresară a izbucnit un scandal de la transferul lui Dennis Man la Parma.

”Eu nu mai pot să lucrez cu Gigi pentru că este dezamăgirea mea. El nu are nimic sfânt în el, totul este spoială. Este un om de afaceri care trădează și face rău. Eu când spun lucrurile astea mi le asum. Gigi, dacă avea demnitate, nu avea cum să oblige jucătorul să rupă contractul cu mine. Dumnezeu nu lasă nimic nepedepsit pe pământ, cum nu a lăsat nici la Giovanni”, a declarat Anamaria Prodan.

Potrivit playsport.ro, Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă de ceva timp, iar Anamaria Prodan ar sti de existența acesteia. Mai mult decât atât, soțul impresarei i-ar fi cumpărat acesteia multe cadouri scumpe printre care și un salon de înfrumusețare în Dorobanți.
”Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit. Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, au afirmat apropiați a lui Gigi Becali. …https://www.bzi.ro/4124256-4124256?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here