19.8 C
Vaslui
06-oct.-2022

Legati de pat si bãtuti cu fundul de mãmãligã! (FOTO)

- Advertisement -

Copii chinuiti de tatal alcoolic

TERORIZATI Legati fedeles si bãtuti cu fundul de mãmãligã. E drama unor frati, de 11 si 13 ani, din localitatea Iaz, care au ajuns la spital plini de rãni si vânãtãi, dupã ce o vecinã i-a vãzut si a anuntat autoritãtile. Agresorul e chiar tatãl copiilor, care si-a recunoscut vina si a fost de acord sã-i lase pe cei mici în grija statului. El riscã pânã la 15 ani de puscãrie.

Bãtuti si speriati de moarte. Asa au ajuns la spital, ieri, cei doi copii. Au trupul plin de vânãtãi si nu se sfiesc sã spunã cã tatãl lor îi loveste de fiecare datã când se îmbatã. Si pe ei, si pe mama lor. Femeia de 36 de ani scapã cu fuga. Îsi ia mezina de 7 luni la piept si fuge la rude, prin sat. Ei rãmân acasã si cad pradã furiei bãrbatului. Ultima corectie fizicã aplicatã de bãrbat pruncilor sãi a ajuns la urechile autoritãtilor. I-a legat spate în spate, cel mai probabil ca sã nu fugã si i-a lovit cu fundul de mãmãligã. Copiii spun cã era atât de nervos, încât a fost la un pas sã toarne pe ei borsul opãrit din oalã. Au scãpat pânã la urmã, dupã ce o vecinã a venit la ei, i-a vãzut si i-a pus în vedere bãrbatului cã nu e bine ce face si riscã puscãria pentru modul în care îsi pedepseste copiii. Cei de la Protectia Copilului au deschis propria anchetã. Sunt familiarizati cu acest caz, familia mai având trei copii luati de stat. Si de aceastã datã se va întâmpla la fel, deoarece bãrbatul de 38 de ani a semnat deja documentele prin care e de acord cu institutionalizarea micutilor. Politia îl cerceteazã în stare de libertate.

Anul trecut, bãrbatul si-a tãiat fata cu securea

Marian are 11 ani, iar Ruxandra e cu doi ani mai mare decât fratele ei. Sunt mãruntei la trup si abia reusesc sã se exprime. Ne aratã rãnile de pe trup, semne ale furiei tatãlui si spun cã s-au sãturat sã fie loviti. „Ne bate mereu. Când se îmbatã, ne bate. Si pe mama o bate. Ea fuge la bunica. Si noi fugim. Acum ne-a legat de mâini si de picioare si a dat în noi cu fundul de mãmãligã. Noroc cã a venit tanti Maria! A vrut sã arunce borsul pe noi. Eu nu mã mai duc acasã”, spune Marian. Sora lui ofteazã. E necãjitã si nu stie ce se va întâmpla cu ei. „Pe mine, anul trecut, m-a tãiat. Mi-a dat cu securea în mânã si am venit la spital sã mã coase doctorii. Tata e rãu tare când bea. Si bea des. Vorbeste urât, ne e teamã de el. Acum, eu cred cã nu ne mai ducem acasã. Ne ducem la un cãmin. Acolo avem mâncare, haine, ne spalã. E mai bine”, e de pãrere copila. De viata grea alãturi de un sot violent se plânge si mama copiilor. Am gãsit-o la rude, unde s-a ascuns de frica lui Petricã. „Îmi e foarte fricã de el. Când e treaz, te mai întelegi cu el. Când bea, e nebun. Mã bate si pe mine, si pe copii. E nenorocire. Nu mai puteam sta si am fugit. Au venit apoi copiii si mi-au zis cã i-a bãtut si i-a legat. Îi dã la stat. Eu ce sã fac?! Suntem necãjiti, stãm nouã oameni pe douã paturi, în casa mamei. Nu am unde sã mã duc! Trebuie sã am grijã si de fetita de 7 luni. Nu mã descurc”, povesteste Coca Burdiman. Autoritãtile implicate vor face luminã în acest caz.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.