5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Legãturi nesãnãtoase în politica vasluianã!

- Advertisement -

DE-ALE CAMPANIEI ELECTORALE În PP-DD Vaslui lucrurile nu stau deloc bine. Dupã ce Daniel Andrei, presedintele PP-DD Bârlad, a descoperit cã însusi presedintele organizatiei judetene a PP-DD, Viorel Istrate, este „omul de casã” al lui Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, iese la ivealã si o altã „legãturã nesãnãtoasã”, de data aceasta la Murgeni.

Politica este o adevãratã „doamnã” de moravuri usoare, iar acest lucru îl dovedesc politicienii autohtoni din plin de ani de zile. Iatã cã nici n-a demarat bine campania electoralã si scandalurile între partide se întetesc, ba chiar si în sânul unora dintre ele! La PP-DD Vaslui apele sunt tulburi rãu. Dupã ce ieri Daniel Andrei, candidatul PP-DD Bârlad la functia de primar, a emis un comunicat de presã prin care se aratã cã Viorel Istrate, presedintele PP-DD Vaslui, ar fi omul de casã al PSD (mai precis al presedintelui acestuia, Dumitru Buzatu) acum se prefigureazã un alt scandal, fiindcã s-a „descoperit” cã Ioan Buta, candidatul PP-DD la functia de primar al orasului Murgeni, este angajat al firmei SC Constructii Consult SRL Bârlad. La aceastã firmã actionar unic este nimeni altcineva decât primarul municipiului Bârlad, Constantin Constantinescu, vicepresedinte al PSD Bârlad. „Da, asa este, este angajatul nostru de mai multi ani si nu ne intereseazã ce politicã face. El a mai candidat si în 2008 din partea PNG la Primãrie, iar în 2004 din partea PNL, ce are a face statutul sãu de angajat cu faptul cã face ce politicã vrea? Nu pot sã-i impun la ce partid sã se ducã, omul este angajat bun, îsi face treaba serios, asa cã ce face el în timpul liber si ce partide preferã, nu mã intereseazã. Nu vedeti cã el a candidat mereu din alt partid decât PSD?” ne-a spus Cristina Andrei, managerul firmei Constructii Consult Bârlad, excluzând orice legãturã „periculoasã” cu Ioan Buta. Curios este faptul cã pe oricine întrebi în orasul Murgeni de Ioan Buta, toti îl stiu de omul lui Constantinescu. „Da, cum sã nu stiu?, este administratorul firmei lui Constantinescu, primarul de la Bârlad, aici la noi, cã are un magazin în Murgeni. Stiu cã sunt si buni prieteni de familie, nu sunt rude, dar prieteni sunt cu sigurantã”, ne-a spus si actualul primar al orasului Murgeni, Jenicã Panica (PNL).

„Nu mã intereseazã!”

Daniel Andrei, presedintele PP-DD Bârlad, ne-a precizat cã nu este deloc interesat de faptul cã între un candidat PP-DD si un membru marcant al PSD sunt niste legãturi nesãnãtoase. „Nu mã intereseazã aspectul acesta. Pe mine mã intereseazã sã-mi promovez proiectele mele politice, campania mea electoralã, nu ce fac alti candidati din partid. Este un subiect la care nu vreau sã comentez”, a precizat Daniel Andrei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.