Liber sugetator | PAMFLET

Dan Material s-a apucat de treabã serios. A început cu ce stie el mai bine. Cu parandarãturile. De exemplu, încearcã sã impunã o firmã din Iasi care se ocupã cu iluminatul stradal în comunele vasluiene, contra unui comision de 15%. Mai exact, se foloseste de o firmã de consultantã a unor colegi de partid din Iasi, care le spune primarilor cu care au fãcut proiectele cã, dacã nu lucreazã cu firma despre care li se spune, le cad toate proiectele de la CNI. Noi o sã informãm DNA, mai ales cã în unele comune s-a si întâmplat acest fenomen. Asta, ca sã nu mai spunã cã este curat ca lacrima. Mai urmeazã si altele.

La IPJ Vaslui e zarvã mare cu seful de cabinet al comandantului. Este acuzat de favoritism. Cicã îi place mult de psiholoaga de acolo, care când e de treabã invocã cã are de crescut copilul, iar când e vorba de luat bani în plus pentru lucru în weekend este prezentã la muncã. Sursele noastre spun cã nu e singura persoanã si cã sunt mai multe. Cicã si controlul cu persoanele care s-au plâns cã nu au fost lãsate în carantinã s-a musamalizat. Se va vedea.

Dacã tot veni vorba de musamalizãri, sã mai spunem de o mega afacere la IPJ. Cicã un smecheras care sponsorizeazã la greu Politia ar fi fost prins la volan bãut. Si a fost ajutat sã iasã cu fata curatã. Noi am sesizat conducerea IGPR despre acest incident, ba chiar am cerut si o declaratie oficialã despre acest caz. Sã vedem cum îl vor mai scoate curat pe sponsorul politistilor.

Gabriela Cretu si mesajul cãtre toate femeile înselate: Am învins!

Gabriela Cretu este cea mai tare femeie din politica mare a judetului Vaslui. A reusit douã performante notabile în aceastã campanie. A devenit senatoare, dar si baroneasa judetului, în conditiile în care baronul rosu si-a cam mutat cuibul în altã parte. Si asa, aceasta a reusit sã se impunã în fata concurentei, ba chiar i-a luat fata celei care se vrea a fi Zizi Lambrino de Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ