24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Liber sugetator | PAMFLET

La Politia din Vaslui s-a transmis de la fostul contabil sef un obicei. Ca pe ultima sutã, cei ce sunt din gascã sã se pensioneze, iar pensia sã fie mai mare decât salariul. Secretul stã în orele lucrate sâmbãtã si duminicã. Bine, bine, cine are noroc. Dar cum norocul si-l fãureste fiecare cum poate, e usor de priceput cine se bucurã de acest privilegiu. Ultimul beneficiar, se pare cã e un bãiat destept care e seful de cabinet al comandantului de Politie. Cum care comandat? Cel care nu este de vreo câteva luni. Se pare cã Pantiru, acum transferat la Iasi, a blestemat IPJ înainte de plecare, sã nu gãseascã un sef pânã nu se terminã procesul coruptilor din Politie.

Si dacã am vorbit de politisti pensionari, sã mai spunem cã cei mai cãutati pe piata muncii sunt tinerii ofiteri, proaspãt pensionati. Maximiuc, fostul comandant adjunct plecat la pensie pe motiv de Covid, si-a gãsit imediat de lucru. Lucreazã la fostul Comcereal. Probabil l-o fi numit partidul, în cãutare de noi terenuri pentru Tudorel, Pongã si Miticã. Sã vedem dacã chiar asa o fi, fiindcã nu credem cã a fost pus sã recupereze bani de la smecheri si sã plãteascã arendele la miile de proprietari de terenuri care asteaptã de cinci ani banii.

La Vaslui, useristii s-au bãtut sã prindã un loc în Adunarea Generalã a Actionarilor de la Transurb. Curios, fiindcã acolo sunt toate potlogãriile fãcute de PSD si de acolitii lor, e sacul fãrã fund unde s-au tocat milioane de euro. Faptul cã USR a dat totul pentru acest post se pare cã este un interes major. Sunt douã variante. Ori useristii îsi doresc sã se facã luminã, ori cineva din PSD a gãsit o bresã în „apãrare” si vrea sã punã batista pe tambal. Cine va face luminã la Transurb va câstiga mult electoral si va îngropa definitiv PSD corupt la Vaslui. Un alt câstig important pentru PSD este acela cã la Aquavas au reusit si si-au pus ei omul lor în AGA.

Mitiu, vãru’ lui Ciupilan, a ajuns sãrac bogat

Mitiu Ciupilan, fost director la Directia Sanitar Veterinarã, actualmente medic veterinar, a ajuns dator la Primãria vãrului sãu, Ioan Ciupilan. Are de plãtit chiria la ANL, pe un apartament cu douã camere, vreo 15.000 de lei. Dacã punem la socotealã cã acolo costul acesteia e cam cât un cartus de tigãri din Vamã, vã dati seama cã chiria nu a mai fost plãtitã de câtiva ani. Suntem curiosi dacã un muritor de rând ar fi stat atât timp într-un apartament al statului, fãrã sã plãteascã chirie, dacã nu ar mai fi fost vãr cu vãru-su. Apropo, acesta nici nu mai locuieste acolo, probabil de asta o fi uitat sã plãteascã chiria.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here