Liber sugetator | PAMFLET

Unii medici de la spitalul judetean îsi spalã costumele medicale la spãlãtoria unitatii. Nimic iesit din comun pânã aici. Doar cã niste doctori de la Chirurgie, printre costumele medicale si-au trimis si chilotii la spãlat. Normal cã spãlãtoresele s-au enervat si au mai cerut un spor. Si, uite asa, au ajuns sã câstige 5.000 de lei lunar

Bucuros cã a prins ciolanul, viitorul prefect Lãudatu s-a dus sã sãrbãtoreascã în Egipt. Si-a luat nevasta si au plecat în vacantã! La întoarcere, madam Lãudatu s-a apucat de povestit prin DSP, la locul ei de muncã, cã sotul ei a dus-o în vacantã sã sãrbãtoreascã si îsi întreba colegele dacã ele au vãzut piramidele vreodatã. Sã vedem dupã ce îi vine numirea unde o mai duce. Probabil la Dragomiresti, dacã prinde vreo ninsoare viscolitã, sau pe malul Bârladului dacã vin inundatiile.

E scandal la cutite între Popica si Anuta, fata mosului de la CJ. Deputatul a vrut sediul PSD din centru, de lângã Consiliul Judetean, ca sã îsi facã el cabinet parlamentar, numai ca Ana s-a opus si, în ciuda insistentelor, nu a vrut sã cedeze. A spus cã ea are alte planuri cu sediul ãla. Vrea sã facã o salã de zumba si sã-l readucã la Vaslui pe antrenorul de la Cretesti.

Senatorul Bîca a lipsit de la ore când partidul i-a învãtat sã completeze declaratiile de avere

Lumea din Bârlad spune cã o aveti micã, însã noi nu credem. Stim doar cã purtati sãgeata cu vârful în jos si atât. Acum, cã v-ati completat si declaratia de avere si la banii în cont ati trecut zero, e de înteles de ce lumea zice asa. Niste invidiosi! Apropo, la partid nu aveti pe cineva care sã stie sã citeascã? Acolo scrie clar cã, dacã nu aveti venituri cumulate de 5000 de euro, nu completati rubrica.
3 COMENTARII

  1. Niciodata nu o să traim bine în această Romănie ….avem politicieni nepregatiţi fară viziune , şantajabili ,laşi , instituţii corupte MAI ,Procurori ,Judecători Corupţi ,instituţii de forţă mafiote chiar nici Preşedintele si nici Prim-Ministru nu au putere in această ţară. Cand o să ajungem la fundul sacului fară bani şi nu mai e mult abia atunci vom fi nevoiţi să respectăm niste reguli , dar pană atunci fiecare se descurcă cum poate după legile junglei.

LĂSAȚI UN MESAJ