Liber sugetator | PAMFLET

Dumitru Buzatu, marele sef de la CJ Vaslui, pare îndrãgostit. Pentru un moment, si-a pierdut capul. S-a certat la cutite pe scãrile institutiei cu trupele de cersetori, pe care-i omeneste de fiecare datã când îi vede. E ca un fel de investitie electoralã. Numai cã ieri, acesta n-a mai suportat si i-a hutuchit. A ajuns si el la vorba sefei sale de cabinet: “Cã ce-i de haram, pe haram se duce!”.

La Vaslui, prefectul Lãudatu a reusit o loviturã de imagine. A adus-o pe ministra Sãnãtãtii, într-un moment în care acesta se pregãteste de competitia internã în partid. Ca un mic amãnunt, aceasta trebuia sã vinã de sãptãmâna trecutã, însã de preferat sã meargã la leprozeria din Tulcea, ca sã se încheie controlul de la spitalul din Vaslui si sã se consume tot momentul creat de cei de la Corpul de Control, pentru a nu se crea vreo confuzie. Ioana Mihailã si-a propus sã încurajeze caravanele de vaccinare, nu sã se împopotoneze cu rezultatele unui control venit direct din Minister.

Stiti unde s-au încurcat socotelile liberalilor privind calendarul alegerilor lor interne? Toate organizatiile voiau sã-si facã alegerile în ziua în care bietul secretar general al PNL, Onofrei Garincha, îi face nunta fetei, care este pe 12 iunie. Si de aici, toate discutiile. Fiindcã cei care voiau sã meargã la nuntã riscã sã nu mai fie alesi. Suntem curiosi sã vedem cum se va finaliza acest calendar, dar asa-i trebuie lui Garincha dacã si-a mãritat fata la Suceava. Cã de era la noi în judet, se putea face si nunta si alegerile în aceeasi zi.

Viceprimarul Vasluiului, Lucian Braniste, a dat clasã la Bucuresti

PNL Vaslui a dat în fierbere dupã ce unii si-au fãcut poze la Bucuresti, ba cu Orban, ba cu Cîtu. numai unul a fost inteligent si si-a fãcut poze cu amândoi. Asa a împãcat si capra si varza. Numai cã a fost observat de cei din coalitie!
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ