LIBER SUGETÃTOR

  MOTTO: Gresesc, deci persist!

  Dupã afacerea “Tractorul“, primarul Titi de la Bârlad a mai pus la cale un tun imobiliar. Vrea sã vândã un teren din spatele spitalului unui supermarket. Cicã va fi o licitatie si nu se stie cine-l va cumpãra. Prin mediile informate se aude cã inclusiv spaga s-a negociat. Vreo 300.000 de euro.

  În sedinta de CL de la Husi, consilierul Liviu Iacob a spus: “Bãi, vreau sã fiu viceprimar!“ Toatã suflarea pedelistã a înghetat, în frunte cu Ciupilan cel Mic. Degeaba a încercat acesta sã spunã cã e o glumã. Gasca lui Marian e în alertã. Cu Iacob, si cu noua alianta PSD-PP-DD se cam schimbã majoritãtile.

  La Vaslui, niste bãieti cu ochii verzi s-au sesizat cu privire la pretul apei. Suntem campioni absoluti în România la acest capitol. S-ar putea sã iasã un tãrãboi mare de tot. Deja sobolanii de pe corabie au început sã spele putina, semn cã vine furtuna. Oricum, suntem unici. Numai la Vaslui apare o rubricã separatã privind epurarea. Acum pretul e mic, dar la anul va exploda si la aceastã rubricã.

  Liberalul Verii

  Corneliu Bichinet primeste acest titlu pentru cã, dupã doi ani de asteptare, a tintit sus de tot. Mai mult de atât nu se putea. Nici când activa la PRM nu a avut curajul sã facã acest pas. A fost suficient sã-l miroase Vadim cã-i vrea scaunul, cã a si fost exmatriculat.
  NICIUN COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ